Η Ομάδα μας

Εργασία

Η Glow δεν είναι ένα τυποποιημένο προϊόν εργοστασίου. Η Glow είναι μια εταιρεία που απαρτίζεται από ανθρώπους, εξαρτάται από ανθρώπους και μεγαλώνει από τους ανθρώπους της.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχει πάθος για αυτό που κάνουμε. Αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η καθαριότητα για τους πελάτες μας, γιατί οι πελάτες μας ζούνε τις περισσότερες ώρες της ημέρας στους χώρους που αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Στην Glow είμαστε τίμιοι, εργατικοί και δίκαιοι. Πιστεύουμε ακράδαντα πως σε ένα τέτοιο περιβάλλον μπορεί κάποιος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να αντισταθεί στις προκλήσεις των καιρών.

Είμαστε φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι. Εξαρτόμαστε 0% από τραπεζικό δανεισμό. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε επένδυση χρειαστεί ένας πελάτης μας. Και αυτό μπορούμε να το διατηρήσουμε μόνο με τους καλύτερους ανθρώπους.

Στην Glow, η ανάληψη της ευθύνης καθαριότητας δεν αποτελεί μια επιτυχία αλλά τη αρχή μιας ευκαιρίας να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Οι άνθρωποί μας βρίσκονται στο κέντρο της εταιρείας. Εάν έχετε την προσωπικότητα, την υπευθυνότητα, την καλοσύνη και την όρεξη να εργαστείτε σε μια εταιρεία οπού οι άνθρωποι βρίσκονται στο κέντρο της, στείλτε μας μερικά λόγια για εσάς. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!