Υπηρεσίες Καθαρισμού

Βιολογικός Καθαρισμός

Διαθέτουμε έναν από τους πιο σύγχρονους εξοπλισμούς για τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιών, στρωμάτων, χαλιών ή μοκετών και καναπέδων.

Αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια ζώα, ή συχνά φιλοξενείτε τους φίλους και την οικογένειά σας ή απλά βρισκόσαστε στο σπίτι αρκετές ώρες την ημέρα, οι υφασμάτινες επιφάνειες των επίπλων ή των χαλιών σας σίγουρα δεν βρίσκονται στην πιο καθαρή τους κατάσταση. Η σκόνη, η γύρη, μικρόβια, ψίχουλα τροφίμων, λεκέδες και κηλίδες αποτελούν μέρος μιας υφασμάτινης επιφάνειας που δεν έχει καθαριστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην Glow, έχουμε τις λύσεις για έναν ασφαλή και υγιεινό τρόπο καθαρισμού για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Ο βιολογικός καθαρισμός που μπορούμε να παρέχουμε είναι αρκετά ισχυρός για να καθαρίσει τις υφασμάτινες επιφάνειες στην οικία σας αλλά και να αφαιρέσει τους περισσότερους λεκέδες με ήπιο και ασφαλή για τον τύπο του υφάσματος τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προσφέρουμε τον καλύτερο τρόπο βιολογικού καθαρισμού, πάντα με γνώμονα την εμπειρία μας, την ποιότητα που παρέχουμε και την υπευθυνότητα που απαιτείται.