Χρήσιμα Tips Καθαριότητας

6 λάθη στην τακτοποίηση σπιτιού

6 λάθη στην τακτοποίηση σπιτιού

Το σπίτι σας μπορεί να φαίνεται καθαρό, αλλά αυτά τα κοινά λάθη στην οργάνωση μπορούν να κάνουν τα πράγματα δύσκολα στο να διατηρηθεί η τάξη.

Το λάθος: Το μέρδεμα μεταξύ "Καθαρού" και "Οργανωμένου"

Έχοντας σωρούς από τακτοποιημένα ρούχα πάνω στον πάγκο δεν σημαίνει ότι είστε οργανωμένη. Αν οι επίπεδες επιφάνειές σας γεμίζουν συνέχεια με πράγματα, ήρθε η ώρα να ορίσετε μια θέση για οτιδήποτε υπάρχει στο σπίτι σας. Αν κάποιο ρούχο για παράδειγμα το βάλετε απευθείας στη θέση του, οι σωροί θα εξαφανιστούν.

Το λάθος: Κρατώντας τον πάγκο της κουζίνας υπερβολικά άδειο

Μόλις έχετε τακτοποιήσει ότι δεν ανήκει στον πάγκο της κουζίνας, μην ξεχάσετε να αφήσετε χώρο για τα πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Αν φτιάχνετε καθημερινά smoothies, αφήστε σε ένα σημείο του πάγκου μόνιμα το μπλέντερ. Είναι πιο εύκολο να κρατήσετε τις επιφάνειες καθαρές και οργανωμένες αν έχετε ό, τι χρειάζεστε στο χέρι και σε ένα καθορισμένο σημείο.

Το λάθος: Μια καλυμμένη πρόσοψη ψυγείου

Ένα σημαντικό σημείο εστίασης της ακαταστασίας είναι ένα ψυγείο γεμάτο με μαγνήτες, υπενθυμίσεις, σημειώσεις, γράμματα, φωτογραφίες, προσκλητήρια γάμου, έργα τέχνης και λίστες για ψώνια. Αντ 'αυτού, κρατήστε ένα clipboard στον τοίχο της κουζίνας σας με όλες τις υπενθυμίσεις και τις λίστες που χρειάζεστε. Όταν το clipboard αυτό γεμίσει, ξέρετε το μέγιστο αριθμό σημειώσεων που μπορείτε να κρατήσετε.

Το λάθος: Αποδιοργανωμένά ράφια κουζίνας

Τα ράφια με γυάλινη πόρτα ή τα ανοικτά ράφια μπορούν να φανούν ακατάστατα εάν τα πιάτα στοιβάζονται τυχαία. Η λύση; Προσθέστε ύφασμα ή χαρτί μέσα από τα γυάλινα ντουλάπια. Μια καλύτερη λύση; Ρύθμιστε έναν τρόπο για να κρατήσετε τα πιάτα οργανωμένα.

Το λάθος: Υπερβολικά γεμάτα ντουλάπια κουζίνας

Η οργανωμένη σημαίνει σωστές αποφάσεις για το τι να κρατήσει κανείς και τι να πετάξει, αρχής γενομένης από το εσωτερικό των ντουλαπιών. Βγάλτε τα πάντα από τα ντουλάπια. Αν δεν τα χρησιμοποιείτε, αφήστε τα να φύγουν.

Το λάθος: Μια μη λειτουργική είσοδος σπιτιού

Μια είσοδος διαμορφώνει την πρώτη εντύπωση ενός σπιτιού, αλλά είναι συχνά γεμάτη με παλτά, τσάντες, παπούτσια και πολλά άλλα. Η λύση; Κάθε παλτό στην ντουλάπα του, κάθε παπούτσι στην παπουτσοθήκη.