Χρήσιμα Tips Καθαριότητας

Ακόμα 5 χρήσεις της οδοντόκρεμας εκτός της συνηθισμένης

Ακόμα 5 χρήσεις της οδοντόκρεμας εκτός της συνηθισμένης

1. Διαμάντια

Μετά την βούρτσισμα των δοντίων, πάρτε την οδοντόβουρτσά σας και βουρτσίστε το διαμαντένιο δαχτυλίδι σας για να κρατηθεί λαμπερό. Καθαρίστε τυχόν υπολείμματα με ένα υγρό πανί.

2. Αποσμητικό Χεριών

Αφαιρέστε τη δυσοσμία από κρεμμύδια, ψάρια, σκόρδο και άλλα ευώδη τρόφιμα από το δέρμα σας τρίβωντάς σας με λίγη οδοντόκρεμα. Εφαρμόστε λοσιόν μετά για να ενυδατώσετε τα χέρια.

3. Αποθάμβωση Καθρεφτών

Καθαρίστε με ένα πανάκι με λίγη οδοντόκρεμα τον καθρέφτη του μπάνιου και σκουπίστε τον καθρέφτη καλά. Αυτό, θα αποτρέψει τον καθρέφτη από το να θολώσει και έτσι θα μπορείτε να δείτε το πρόσωπό σας με σαφήνεια.

4. Νύχια

Εάν θέλετε τα νύχια σας να πάρουν μια φυσική λάμψη τρίψτε τα με λίγη οδοντόκρεμα και μια μαλακή βούρτσα. Χρειάζεται μόνο λίγο τρίψιμο για να αναδειχθεί η λάμψη, γι 'αυτό μην το παρακάνετε.

Μια λευκαντική οδοντόκρεμα με υπεροξείδιο θα αφαιρέσει την πορτοκαλί ή κίτρινη χροιά που δημιουργείτε από την εκτεταμένη χρήση βερνικιού νυχιών.

Τέλος, η άμμος στην οδοντόκρεμα βοηθά στην απομάκρυνση ρωγμών γύρω από τα νύχια σας μετά από τον καθαρισμό του τζακιού ή τις εργασίες στον κήπο. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα νυχιών και τρίψτε γύρω από τις άκρες. Αποφύγετε το γυάλισμα με πολύ δύναμη στα νύχια γιατί μπορεί να αφαιρέσετε τη φυσική γυαλάδα.

5. Εξανθήματα δέρματος

Για εξανθήματα στο δέρμα χωρίς ανοιχτές πληγές ή θεραπεία από φαγούρα, εφαρμόστε λίγη οδοντόκρεμα και αφήστε την να κρυώσει το δέρμα. Η οδοντόκρεμα δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε δερματικά εξανθήματα που έχουν ανοιχτές πληγές.