Χρήσιμα Tips Καθαριότητας

Ακόμα 5 χρήσεις της οδοντόκρεμας στην καθαριότητα

Ακόμα 5 χρήσεις της οδοντόκρεμας στην καθαριότητα

1. DVD και CD

Αφαιρέστε ρηχές γρατζουνιές και λεκέδες εφαρμόζοντας μια λεπτή στρώση οδοντόκρεμας στο δίσκο και τρίβοντας απαλά. Ξεπλύνετε καλά με ένα μαλακό, βαμβακερό πανί. Τα ήπια λειαντικά εξισώνουν την επιφάνεια του δίσκου, αλλά πάρα πολύ τρίψημο θα κάνει τα πράγματα χειρότερα, οπότε φροντίστε να είστε μαλακοί.

2. Τρύπες καρφιών

Η οδοντόκρεμα είναι γνωστό και ως ο στόκος του νοικοκύρη. Αν δεν ταιριάζει το χρώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωστικές τροφίμων ή σκιά ματιών για να ταιριάζει με τον τοίχο. Είναι ακόμα πιο εύκολο αν οι τοίχοι είναι λευκοί.

3. Γρατσουνιές αυτοκινήτου

Οι κρέμες αφαίρεσης γρατζουνιών κοστίζουν, αλλά η οδοντόκρεμα μπορεί να κρύψει μικρές υλικές ζημιές στο αμάξωμα με σχεδόν μηδαμινό κόστος. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας σε ένα υγρό σφουγγάρι και τρίψτε σε κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια, σκουπίστε με ένα μαλακό πανί. Μην τρίβετε πολύ σκληρά γιατί μπορεί να βλάψετε την βαφή του αυτοκινήτου.

4. Γυαλάκια κολύμβησης

Ποτέ δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ακριβά προϊόντα αποθάμβωσης. Τρίψτε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας σε κάθε φακό στα γυαλάκια κολύμβησής σας και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μην τρίβετε πολύ σκληρά, καθώς οι διαβρωτικές ιδιότητες της οδοντόκρεμας θα μπορούσαν να χαράξουν το φακό.

5. Φώτα αυτοκινήτου

Τα χτυπήματα και οι γρατζουνιές στα φώτα αυτοκινήτου διαχέουν τον φωτισμό και αυτό καθιστά πιο δύσκολο να δούμε. Εξαλείψτε αυτό το θόλωμα με τον διεξοδικό καθαρισμό του προβολέα. Στη συνέχεια, τρίψτε το φανάρι με λίγη οδοντόκρεμα σε ένα καθαρό πανί.