Χρήσιμα Tips Καθαριότητας

Άλλα 8 λάθη που προσθέτουν ακαταστασία

Άλλα 8 λάθη που προσθέτουν ακαταστασία

Το Λάθος: Η παράλειψη της τακτοποίησης αλληλογραφίας

Δώστε στα πάντα ένα σπίτι, ακόμα και την αλληλογραφία. Ακόμα και οι στοίβες αλληλογραφίας ταχυδρομείου χρειάζονται ένα μέρος για να τακτοποιηθούν. Βρείτε ένα κουτί όπου μπορείτε να τοποθετήσετε την αλληλογραφία που λαμβάνετε από τον ταχυδρόμο.

Το λάθος: Η επιλογή ομορφής αντί για λειτουργικής ντουλάπας

Όλοι ονειρεύονται ένα κομψό δωμάτιο-ντουλάπα, αλλά σκεφτείτε αυτό που πραγματικά χρησιμοποιείτε πριν κατανείμετε πολύ χώρο για στολίδια και ψηλά τακούνια. Τα πράγματα που φοράτε σε τακτική βάση πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμα. Αν πάτε για τρέξιμο κάθε μέρα, αυτά τα παπούτσια θα πρέπει να είναι σε εύκολα προσβάσιμο σημείο. Όντας ρεαλιστές σχετικά με τις ανάγκες της πραγματικής ζωής σας καθιστά ευκολότερο να κρατήσετε το χώρο τακτοποιημένο.

Το λάθος: Μη τακτοποιημένα κουτιά

Ρίχνετε τα πράγματά σας σε ένα κουτί ή στο συρτάρι οργάνωση. Κάθε συρτάρι, ράφι η κουτί είναι ένα δοχείο, αλλά κάντε ένα βήμα παραπέρα με τη χρήση πρόσθετων κουτιών εντός των σημείων αποθήκευσης στο σπίτι σας για να οργανώσετε τα πράγματά σας ακόμη καλύτερα. Χρησιμοποιήστε κάδους, καλάθια, κύπελλα, τενεκεδάκια, στοιβαζόμενους κάδους και διαιρέτες για να κρατήσετε τα αντικείμενά σας πιο οργανωμένα και οπτικά ελκυστικά.

Το λάθος: Αγορές πρώτα, οργάνωση μετά

Το μεγαλύτερο λάθος που γίνεται συχνά είναι ότι οι άνθρωποι σκέφτονται πως η αγορά προϊόντων οργάνωσης όπως κουτιά θα λύσει τους εφιάλτες ακαταστασίας, αλλά συνήθως προσθέτει στο πρόβλημα. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα πράγματά σας πρώτα, στη συνέχεια να αποφασίσετε σχετικά με τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε ό, τι έχει απομείνει. Με αυτόν τον τρόπο, θα αγοράσετε μόνο ό, τι χρειάζεστε.

Το λάθος: Παράλειψη ετικετών

Οι κάδοι είναι ωραίοι, αλλά θα πρέπει να εξοικονομούν χώρο, να έχουν τη σωστή σήμανση και να είναι συγκεκριμένοι. Αφήστε λίγο επιπλέον χώρο στα κουτιά αποθήκευσης, αλλά μην τοποθετήσετε οτιδήποτε εκεί μέσα, απλά επειδή υπάρχει χώρος. Μια ετικέτα σας βοηθά να δείτε τι πάει που.

Το Λάθος: Πάρα πολλές οικογενειακές φωτογραφίες

Μπιχλιμπίδια και κορνίζες μπορούν να είναι φρικτές μορφές ακαταστασίας. Οι κορνίζες φαίνονται ξεπερασμένες και δεν προσθέτουν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση στυλ ή διακόσμηση στο σπίτι σας.

Το Λάθος: Πάρα πολλά παιχνίδια

Στις οικογένειες με παιδιά, πολλοί πέφτουν θύματα στην ιδέα κάθε δωματίου να γίνεται ένα δωμάτιο παιχνιδιών και ολόκληρο το σπίτι μια παιχνιδούπολη. Θα εκπλαγείτε με το πόσο καθαρότερο και τακτοποιημένο θα φανεί το σπίτι σας εάν περιορίσετε τα παιχνίδια που έχετε σε έναν συγκεκριμένο χώρο.

Το λάθος: Καλώδια παντού

Καλώδια στον τοίχο ή στο πάτωμα είναι ότι χειρότερο για το μάτι και ένα τακτοποιημένο σπίτι. Ένα τακτοποιημένο σημείο ψυχαγωγίας, γραφείο ή κομοδίνο βελτιώνει πολύ την εικόμα ενός σπιτιού και το κάνει να φαίνεται και να είναι περισσότερο τακτοποιημένο.