Χρήσιμα Tips Καθαριότητας

Εύκολος και γρήγορος καθαρισμός του νεροχύτη

Εύκολος και γρήγορος καθαρισμός του νεροχύτη

Αν ο νεροχύτης της κουζίνας σας είναι λίγο θαμπός, μπορείτε να τον επαναφέρετε σε κατάσταση έκθεσης με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα σας, χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο και κόστος.

Τι θα χρειαστείτε:

Σφουγγάρι

Μαγειρική σόδα

Ξύδι

Λεμόνι ή φλούδα πορτοκαλιού

Ελαιόλαδο

Χαρτοπετσέτα

 

Οδηγίες:

Κάντε στο νεροχύτη σας ένα γρήγορο πλύσιμο, αφαιρώντας όλα τα πιάτα και όλα τα κομμάτια των τροφίμων από τον αγωγό. Στη συνέχεια, πασπαλίστε όλη την επιφάνεια του νεροχύτη με μαγειρική σόδα και χρησιμοποιήστε ένα μαλακό σφουγγάρι τρίβωντας απαλά με κυκλικές κινήσεις. Η μαγειρική σόδα καθαρίζει απαλά χωρίς να ξύσει τον ανοξείδωτο νεροχύτη.

Ξεπλύνετε τον νεροχύτη με ξίδι, το οποίο θα δημιουργήσει φυσικά έναν αφρό. Το ξύδι απολυμαίνει φυσικά ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στην απομάκρυνση σκληρών λεκέδων νερού από την επιφάνεια του νεροχύτη. Στη συνέχεια, τρίψτε απαλά με το σφουγγάρι και ξεπλύνετε το νεροχύτη με νερό. Μπορείτε επίσης να ρίξετε σε αυτό το σημείο μια σκόνη απόφραξης στον αγωγό ώστε να μην αναδύονται μυρωδιές.

Χρησιμοποιήστε την φλούδα λεμονιού ή πορτοκαλιού και τρίψτε το σύνολο της επιφάνειας του νεροχύτη, το οποίο βοηθά στην απόσμηση του νεροχύτη ενώ παράλληλα θα βοηθήσει τον νεροχύτη να κρατήσει τη νέα λάμψη της.

Τελειώστε την εργασία περνώντας την χαρτοπετσέτα με λίγες σταγόνες ελαιολάδου σε όλη την επιφάνεια του νεροχύτη ώστε να παραμείνει υπέροχα λαμπερός για αρκετές εβδομάδες πριν χρειαστεί ξανά η ίδια εργασία.

Είτε πρόκειται για επαγγελματικό, είτε για οικιακό χώρο, η εταιρεία καθαρισμού μας έχει την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και τον εξοπλισμό που χρειάζεται, όσο καιρό και να έχει αμεληθεί η συντήρηση καθαριότητας του νεροχύτη σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν βαθύ καθαρισμό σπιτιών ή γραφείων.