Χρήσιμα Tips Καθαριότητας

Κάντε τις Γυάλινες Επιφάνειες και tην Κεραμική Εστία της Κουζίνας να Αστράφτουν

lemon

Πώς να κάνεις να γυαλίζουν τα τζάμια και οποιαδήποτε άλλη γυάλινη επιφάνεια, με φυσικό τρόπο.

Αν θέλουμε να ελαττώσουμε τα τοξικά απορρυπαντικά στο σπίτι υπάρχει ένας ωραίος τρόπος να καθαρίζουμε τις γυάλινες επιφάνειες.

Το λεμονί μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά.

Λίγες σταγόνες από χυμό λεμονιού είναι αρκετές για να κάνεις το γυάλινο τραπέζι, τους καθρέφτες και τα τζάμια να αστράφτουν.

Απλά ρίξε μερικές σταγόνες πάνω στη γυάλινη επιφάνεια που θέλεις να καθαρίσεις και σκούπισε την με ένα πανάκι με μικροίνες ή ένα σφουγγαράκι. Σε λίγο χρόνο και χωρίς έξτρα χρήματα, θα κάνεις το σπίτι σου να λάμπει.

 

Υπάρχει ένα υλικό που ήδη έχετε στην κουζίνα σας και θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε αποτελεσματικά την κεραμική σας εστία.

Το μόνο που θα χρειαστείτε για το καθάρισμα της κεραμικής εστίας είναι 1 φλυτζάνι μαγειρική σόδα σε σκόνη και δύο πανάκια ένα στεγνό και ένα νωπό.

Ξεκινήστε ρίχνοντας στην κεραμική εστία τη μαγειρική σόδα. Φροντίστε να ρίξετε διάσπαρτα σε διάφορα σημεία. Στη συνέχεια με το στεγνό πανί αρχίστε να τρίβετε τη μαγειρική σόδα πάνω σε όλη την επιφάνεια της εστίας. Στο τέλος πάρτε ένα νωπό πανί και συνεχίστε το τρίψιμο.

Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.